Gress, snø, rusk og rask?
Vi fjerner det som er på feil plass.

Kontakt Fredrikstad: 977 59 596
Kontakt Hvaler: 69 37 95 66

Viuno utemiljø

Viuno Utemiljø

Vi hjelper deg å holde orden, og tar oppdrag i Fredrikstad, på Hvaler og nærliggende områder

Det er et strev å måke bort snø, feie gårdsplassen eller å klippet gresset. Men alt dette kan overlates til oss!

Ryddegjengen vår liker å holde orden, og påtar seg både små og store oppdrag. Gruppen veiledes av kyndige arbeidsledere.

Vi gjør hagearbeid og hageservice, tilbyr gartnerarbeid og beskjæring – for både privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. 

Dekker Hvaler, Fredrikstad – og litt til

Viuno har utemiljøavdeling både i Fredrikstad (Sellebakk) og på Hvaler. Vårt nedslagsfelt er primært de to kommunene og omegn, inkludert deler av Sarpsborg.

På Hvaler hjelper vi blant annet mange hytte-eiere med sine uteområder. Vi bistår også med annet forefallende for hyttefolk og fastboende.

Ta en prat – få tilbud på jobben

Det eneste du trenger å gjøre, er å kontakte avdelingen nærmest deg og glede deg til vi kommer og tar oss av strevet. Vi avtaler normalt en befaring for å vurdere omfang og behov – og gir så et pristilbud på dette.

For oppdrag i Fredrikstad (inkludert Kråkerøy) og Sarpsborg, kontakt Viunos avdeling på Sellebakk på telefon 977 59 596. Åpent mandag-fredag 8-15 og fredager 8-13.

For oppdrag på Hvaler, kontakt oss på telefon 69 37 95 66. Åpen mandag-torsdag 8-15 og fredager 8-14.

Lei Expresshenger’n på Hvaler

Holder du til på Hvaler, kan du leie Expresshenger’n fra Viuno. Du får den levert til din adresse, og kan fylle den med avfall fra hus, hytte eller uteområde. Vi kommer og henter den neste dag og sørger for riktig avfallshåndtering.

Eksempel på typiske oppgaver vi gjør er:

  • Gressklipping
  • Løvblåsing
  • Klipping eller trimming av hekk
  • Snørydding
  • …og mye mer!