Her på Viuno har vi all den veden du trenger.
Bestill ved i vår nettløsning nedenfor på denne side

Viuno ved
HVALER OG FREDRIKSTAD

Vi har avdeling både i Fredrikstad og på Hvaler. Din bestilling plasseres av oss når den er mottat.

Vi har veden du trenger – også om du er mer sparsom med kubbene. Ved er en miljøvennlig måte å fyre på.
Vi selger både blandingsved og bjørkeved, i store og små sekker.

Fredrikstad, Hvaler og omegn

Vi har avdeling både på Hvaler og i Fredrikstad (Sellebakk) og leverer også først og fremst innenfor Fredrikstad, Hvaler, deler av Sarpsborg og Råde.

Vi produserer fyringsved av høy kvalitet med tømmer primært hentet fra Østfold og omegn.

Bestill din ved på nett

Du kan enkelt bestille ved til ditt sted i Fredrikstad, Hvaler og Sarpsborg via vår nettbutikk nedenfor (midlertidig pauset, se forklaring nedenfor). Velg produktet eller produktene du vil ha, og spesifiser antall om du ønsker mer enn én. 

Du vil så raskt som mulig bli kontaktet om tid for levering. Normalt leverer vi innen et par arbeidsdager, men grunnet koronasituasjonen og stor etterspørsel har vi for tiden lenger leveringstid. Du vil få beskjed om når levering vil forekomme. Vi har fastpris på 200 kroner for levering.

Du kan velge å hente veden selv på en av våre avdelinger, tidspunkt for henting etter avtale. Henting må skje innenfor våre arbeidstider.

VIKTIG! VENNLIGST MERK: 

Det er for en kort periode ikke mulig å bestille ved fremover. Dette skyldes at flere av våre medarbeidere er satt i karantene og ekstremt stor etterspørsel etter ved. Det kan være mulighet for å hente ved selv fra våre lokasjoner. Vi oppdaterer siden så snart vi kan håndtere nye bestillinger!

For spørsmål kan du kontakte oss på telefon 412 11 659 (Bjørn) på avdeling Fredrikstad eller 69 37 95 66 for Hvaler.