Bra jobb for bra folk

Hei, hva kan vi hjelpe deg med?

Møt Beatriz Iversen og Lars-Robin Olsen

Grundig superduo i vaskehallen

Det lukter ren bil i samme sekund man entrer vaskehallen til Viuno på Sellebakk. Ikke så rart det blir rent når det er Beatriz og Lars-Robin som står for vasken!

Dagens bilvask er ferdig, og på gulvet står en skinnende ren varebil. Beatriz Iversen og Lars-Robin Olsen rydder opp utstyret og kan si seg fornøyd med innsatsen. Med VTA-plass — varig tilrettelagt arbeid — får de en meningsfylt hverdag på Viuno.

—Her kan du jobbe i ditt eget tempo. Vi tar normalt en eller to biler om dagen, avhengig av hvor store og møkkete de er, forteller Lars-Robin.
—Vi kommer klokka 8 og jobber til 15. Vi samarbeider om å vaske bilene, istemmer Beatriz.
—Jeg vil gjerne gjøre en god og ordentlig jobb som kunden er fornøyd med. Det viktigste er at kunden er fornøyd, sier Beatriz med stort ansvarspreg i stemmen.

Selv om de bare er to personer — veiledet av avdelingslederne Svein og Magne — holder de stemningen oppe gjennom dagen. Bak dem står noe av hemmeligheten i form av en høyttaler:
—Vi hører mye på musikk! Vi hører på alt mulig og liker det samme. Det meste utenom klassisk opera, smiler de to.

I tillegg til bilvask har de jobben med å vaske dekkene som Viuno tar inn på dekkhotell.
Kundene kommer fra hele Fredrikstad, men med fremveksten av blant annet Verksbyen på Sorgenfri på andre siden av veien, er mange av kundene svært kortreiste. For dem er det også lett å sette igjen bilen på morningen og hente den ut på ettermiddagen — enten det er for dekkskift eller bilvask.

—Hva er favorittbilen å vaske?
—Det må bli en Mercedes! Jeg har alltid vært veldig glad i Mercedes, svarer Lars-Robin. Beatriz nikker enig — kollegaen har tysk favoritt.
For Lars-Robin er ikke dagen over selv om arbeidstiden på Viuno er over klokka 15.
—Jeg driver gjerne med gaming eller technic-lego! Du kan si det er en litt dyr hobby, smiler han.
Nye biler venter de neste dagene, men etter dagens økt i vaskehallen setter de to kursen hjemover. Vel fortjent etter en solid innsats. Og bilen, den er skinnende ren!

Ansvarlig

Beatriz Iversen og Lars-Robin Olsen

Rolle

VTA-plasser i mekanisk avdeling, hvor de jobber sammen i bilvaskehallen.

Bilvask og dekkskift

På tide å vaske bilen?

Få tilbud og oppdateringer fra vårt nyhetsbrev

Motta tilbud og nyheter fra oss i Viuno ved å registrere deg i skjemaet under. Vi sender normalt ikke mer enn en gang i måneden!

Er det på tide å sikre neste vedleveranse?

Overtidsmat, møtemat eller kickoff? Prøv vår catering

Hei, hva kan vi hjelpe deg med?