Bra jobb for bra folk

Hei, hva kan vi hjelpe deg med?

Møt Magne Bekkevold

Verkstedets fagmann

Etter 15 år som motormekaniker i den maritime bransjen, skiftet Magne Bekkevold yrkesvei da han ble spurt om å lede Viunos mekaniske avdeling.

Viuno, som tilbyr varig tilrettelagt arbeid for yrkeshemmede, trengte en dyktig fagmann som kunne følge opp lærekandidater. For Magne ble det en ny hverdag. Han kunne bruke sin mekaniske bakgrunn, men nå ha hovedfokus på menneskene rundt seg.
—Det er først og fremst en givende jobb, som også krever litt. Vi jobber med mennesker, sysselsetter folk i det som skal være en givende hverdag. Vi møter de på morra’n, og tar dagen ut ifra det, forklarer Magne.

Mekanisk avdeling står for en rekke tilbud som privatpersoner og virksomheter kan benytte seg av: Her kan du få vasket bilen eller skiftet dekk, leie minibuss, få fikset gressklipperen eller bestille varetransport.
—I tillegg til tjenestene ut mot publikum, er vi i praksis vaktmester for de andre avdelingene i Viuno. Om en vedmaskin stopper, for eksempel, må det løses raskt.

De som har VTA-plass kan ha ulike behov for spesiell tilrettelegging av arbeidsdagen, men ordningen gir altså jobb og noe å gå til for en del som ellers ville slitt med å komme inn i arbeidslivet.
—Det må rett og slett ta den tiden det tar å gjøre jobben, og det forklarer vi for kundene. Men vi gjør jobben ordentlig, og kundene setter pris på å kunne bruke Viuno. Det et et godt samfunnsansvar for mange, poengterer Magne.

Normalt er det 5-6 VTA-ansatte i verkstedet, samt tre sjåfører. I tillegg til Magne og kollega Svein, som begge leder de VTA-ansatte.
—Her kan man ta kompetansebevis, istedet for fagbrev. Mekanisk er et vanskelig fag, og jeg må være på 100 prosent for å følge opp gjengen når de jobber her, avslutter Magne.

Ansvarlig

Magne Bekkevold

Rolle

Avdelingsleder på Viunos mekaniske avdeling

Faglig Bakgrunn

Utdannet motormekaniker og jobbet 15 år som motormekaniker i maritim bransje før han ble hentet til å lede Viunos mekaniske avdeling på Sellebakk.

Vedbestilling

Er det på tide å sikre neste års vedleveranse?

Få tilbud og oppdateringer fra vårt nyhetsbrev

Motta tilbud og nyheter fra oss i Viuno ved å registrere deg i skjemaet under. Vi sender normalt ikke mer enn en gang i måneden!

Er det på tide å sikre neste vedleveranse?

Overtidsmat, møtemat eller kickoff? Prøv vår catering

Hei, hva kan vi hjelpe deg med?