Bra jobb for bra folk

Hei, hva kan vi hjelpe deg med?

Sammen med oss kan du finne veien til riktig jobb eller utdanning

Viuno leverer arbeidsforberedende trening (AFT) for NAV Fredrikstad. Viuno er et springbrett til jobb eller utdanning, og en viktig kilde til arbeidskraft og ressurser for det lokale næringslivet. Som jobbsøker hos oss får du en veileder som hjelper deg til å se dine styrker, tar hensyn til dine utfordringer og kartlegger realistiske og bærekraftige muligheter for deg. Vi jobber med fokus på muligheter og mestring, og du skal sammen med din veileder lage en målrettet plan for ditt tiltaksløp.

Viuno ønsker å bidra til økt livskvalitet og vet av både forskning og erfaring at jobb eller utdanning kan være en viktig kilde til nettopp dette. Det lokale arbeidsmarkedet er vår hovedarena for arbeidstrening og formidling til arbeid. Viuno AS er beriket med flere arbeidsområder, og vi kan benytte oss av disse ved intern arbeidstrening når det er nødvendig. Vårt fokus er at din plan er viktig og hensiktsmessig for deg. Under arbeidstrening vil veilederen din komme jevnlig på oppfølging i bedriften og vil være et bindeledd mellom deg og arbeidsgiver.

AFT er kunnskapsbasert, og de ansatte på Viuno har bred kompetanse innenfor kommunikasjon, karriereveiledning, veiledning – og endringsprosesser, og god kunnskap om arbeidsinkludering og arbeidsmarkedet.

 

Er du arbeidsgiver, og ser verdien i å ta din del av samfunnsansvaret om arbeidsinkludering? Ser du verdien i å bidra til å skape et arbeidsliv med plass for et mangfold? Vi etterstreber bærekraftige og gode løsninger for den enkelte og arbeidslivet.
Vi søker gode samarbeidspartnere!

Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale!

Få tilbud og oppdateringer fra vårt nyhetsbrev

Motta tilbud og nyheter fra oss i Viuno ved å registrere deg i skjemaet under. Vi sender normalt ikke mer enn en gang i måneden!

Er det på tide å sikre neste vedleveranse?

Overtidsmat, møtemat eller kickoff? Prøv vår catering

Hei, hva kan vi hjelpe deg med?