Bra jobb for bra folk

Hei, hva kan vi hjelpe deg med?

Behov for å få orden på uteplassen og hagen?

Vi har utemiljøavdeling både i Fredrikstad og på Hvaler. Vi har solid kompetanse og stor utstyrspark til å utføre oppdragene effektivt og med høy kvalitet.

Eksempler på tjenester vi utfører

Gressklipping, klipping av hekk og trimming, beskjæring av trær, luking av bed og diverse gartnerarbeid. I vinterhalvåret tar vi på oss snørydding og strøing.

Vi tar faste sesongoppdrag for bedrifter, borettslag og privatpersoner i Fredrikstad, Hvaler og deler av Sarpsborg. Ta kontakt så kommer vi på befaring og deg et tilbud på oppdraget.

Ekspresshengern

Bestill vår Ekspresshenger hjem til deg, fyll den selv med det avfallet du vil kvitte deg med. Vi henter hengeren neste dag og tømmer på avfallsstasjonen. Enklere blir det ikke. Bestill for en dag eller helg

Andre oppdrag

Vårrydding, bortkjøring av avfall, mindre flytteoppdrag, stenlegging, snekring av plantekasser, utfylling av jord/grus og planting av blomster og trær. Ta kontakt for en utemiljøprat

 

Fredrikstad og Sarpsborg

Mandag – Torsdag: 08:00 – 15:30
Fredag: 08:00 – 13:00
Ring: (977 59 596)

Hvaler

Mandag – Torsdag: 08:00 – 15:30
Fredag: 08:00 – 14:00
Ring: (693 79 566)

Få tilbud og oppdateringer fra vårt nyhetsbrev

Motta tilbud og nyheter fra oss i Viuno ved å registrere deg i skjemaet under. Vi sender normalt ikke mer enn en gang i måneden!

Er det på tide å sikre neste vedleveranse?

Visste du at vi også kan frakte bort hageavfall for deg?

Hei, hva kan vi hjelpe deg med?